Leveranciers

Alleen de beste leveranciers en specialisten voor Pannetje Puur

Pannetje Puur werkt alleen met de beste leveranciers en specialisten uit de omgeving. Zo kunnen wij jou kwaliteit en de lekkerste producten garanderen.

Familie Roos uit ter Aar

Ons Aerlander scharrelrundvlees is afkomstig van de familie Roos uit ter Aar. De runderen van Wim Roos behoren tot de top van Nederland. Door de ouderwetse, diervriendelijke en duurzame manier, waarop de runderen gehouden worden, is de smaak en malsheid van absolute top kwaliteit.

 

Tante Door kip

Tante Door kip is  100% Hollands. Zij wordt geboren in de Achterhoek en groeit daar en in Brabant op in een ruime* stal. Door de ramen en deuren heeft zij frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme.

Benieuwd hoe de kippen van Tante Door leven?

Je kan de stal van Tante Door bezoeken. Zo kan je precies zien hoe er voor de kippen wordt gezorgd en in welke omstandigheden ze opgroeien. Ook kan je via deze webcam live meekijken in de stal. Kijk voor meer informatie over Tante Door kip op http://www.datzegtgenoeg.nl/tante-door/

Leverancier leveranciers Tante Door kip Pannetje Puur maaltijdtassen maaltijdtas maaltijdbox maaltijdboxen puur gezond vers kwaliteit krachtvoer sporters voeding gezin sportdieet eiwitrijk biologisch fitness welzijn kwaliteit

Groenten en vis

Onze groenten en vis komen bij plaatselijke groenteboer en visboer vandaan. Dit zijn kleine bedrijven, die ook specialisten zijn in hun vak.